Edzők

Kerekes Balázs | 4. dan

Született 1977. június 15-én Tatán, s azóta is itt él családjával. Két gyermek édesapja.

A karate már gyermekkorában felkeltette érdeklődését. 10 éves korától kezdve – 9 éven keresztül – látogatta az edzéseket és sajátította el az ott tanultakat. Később – kisebb kihagyás után – ismét visszatért szeretett sportágához és felnőttként, immár 10 éve aktív részese és művelője ennek a sportnak.

Egy gyerekkori álom vált valóra, mikor 2013. nyarán vizsgát tett fekete övre, 1. danra, majd ezt követte a további 3 dan megszerzése.

2015-ben WKF bírói tanfolyamon megyei bírói képesítést szerzett, számos versenyen képviseltette magát bíróként.

Többszörös Magyar Bajnoki címet tudhat magáénak. Sikeres eredményei mellett büszkeséggel tölti el a 2016. októberében megrendezett Olaszországi Európa Bajnokságon küzdelemben elért harmadik helyezése és a 2017. novemberében – szintén Olaszországban – megrendezett Világbajnokságon elért harmadik helyezés. 

Takács Róza | 2 dan

Született 1990. május 2-án Tatabányán.

2002-ben kezdett el foglalkozni a karatéval a Turul Harcművészeti Sport Egyesületnél.

Két évig a gyerek-, majd a felnőtt edzéseket látogatta. 2006-tól Wolf mester felkérésére segédkezett a tatabányai gyermekek edzésében. Aktívan részt vett az egyesület munkájában.

2012 nyarán szerezte meg fekete övét (1. dan), majd 2013. nyarán vizsgázott le 2. danra. Versenyeredményei kiválóan bizonyítják a sport iránti elhivatottságát, számos országos versenyen volt lehetősége képviselni klubját:

  • 2011: Bicske Kupa Nyílt Nemzetközi Karate Bajnokság 1. helyezett
  • 2012: Magyar Bajnokság formagyakorlatban 1. helyezett
  • 2017: Magyar Bajnokságon formagyakorlatban 2. helyezett


2015-ben WKF bírói tanfolyamon megyei bírói képesítést szerzett, számos versenyen képviseltette magát bíróként.

A közös dan vizsgára való felkészülés során kialakult baráti viszony tette lehetővé, hogy a két edző közös klubot indíthasson el Tatán.

Galéria